game online

Free download Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain music video from YouTube for unlimited playback on portable media players

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain

Pitbull released another viral official music video last month which has now been viewed for more than 80 million times on YouTube, Hey Baby (Drop It To the Floor) featuring T-Pain, off his album-after-next, Planet Pit. "Hey Baby" debuted at #51 on the Billboard Hot 100 and climbed slowly to reach #7 in its eighteenth week, giving Pitbull his third top ten hit. This is T-Pain's eighth top ten as a featured artist, and thirteenth overall. As of May 2011, Hey Baby crossed the two million mark in digital sales. Take a free enjoyment on T-Pain assisted Pitbull's Hey Baby (Drop It To The Floor) music video from YouTube bellow:


You can use a Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computer to free download Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain music video from YouTube for unlimited playback on portable media players if you like this music video.

Pitbull Feat. T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor) Lyrics
So listen up
Let her go, lalala
Baby girl wanna play, let her go
Said let her go, lalala
Baby girl wanna play, let her go
Said let her go, lalala
Baby girl wanna play, let her go
Said let her go, lalala
Baby girl wanna play, let her go
Got it Pain?

Hey baby girl what you doing tonight?
I wanna see what you got in store (hey, hey baby)
You’re giving it your all when you’re dancing on me
I want to see if you can give me some more (hey, hey baby)
You can be my girl, I can be your man
And we can pump this jam however you want (hey, hey baby)
Pump it from the side, pump it upside down
Or we can pump it from the back and the front (hey, hey baby)

Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala

Ooh drop it to the floor
Make me wanna say hey baby
Yeah, you can shake some more
Make me wanna say hey baby
Ooh you got it cause you
Make me wanna say hey baby
Ooh don’t stop it
I want you tonight

I’m a??
Self paid, self-made millionaire
I used to play around the world
Now I’m around the world getting paid
Girl problems, no problems
Don’t hate the game that won’t solve it
I want to get with you mami
Now let me see where the Lord??

Hey baby girl what you doing tonight?
I wanna see what you got in store (hey, hey baby)
You’re giving it your all when you’re dancing on me
I want to see if you can give me some more (hey, hey baby)
You can be my girl, I can be your man
And we can pump this jam however you want (hey, hey baby)
Pump it from the side, pump it upside down
Or we can pump it from the back and the front (hey, hey baby)

Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala

Ooh drop it to the floor
Make me wanna say hey baby
Yeah, you can shake some more
Make me wanna say hey baby
Ooh you got it cause you
Make me wanna say hey baby
Ooh don’t stop it
I want you tonight

Make money, make money
This chicka right here gotta eat baby
Scared money don’t make money
That’s how it goes in the street baby
But enough with the the nonsense
Baby girl take a shot to clear your conscience
Not a goon or a God, I’m a monster
Cause I hit all baddest woman in the world, gangsta

Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala
Oooh baby, baby lalalalala

Ooh drop it to the floor
Make me wanna say hey baby
Yeah, you can shake some more
Make me wanna say hey baby
Ooh you got it cause you
Make me wanna say hey baby
Ooh don’t stop it
I want you tonight

YouTube related useful guides
How to Import YouTube Video into Premiere for Editing

Jessie J premiered official Domino music video – Free download Jessie J Domino music video from YouTube with ease

Jessie J - Domino
The bubbly UK singer Jessie J premiered her bright new visuals to her Dr. Luke-produced banger "Domino" as Christmas gift to all her fans. The 23-year-old British singer teamed up with director Ray Kay for the single off the re-release of her debut album Who You Are. In this new music video, Jessie J made a dirty dancing show in the moonlight to fans. In the Ray Kay-directed clip, the British pop star shows off her bubbly personality in a variety of flashy outfits and colorful hairstyles. Freely watch Jessie J – Domino official music video bellow to get to know how this sexy star performs:


You can free download Jessie J – Domino official music video from YouTube to your own media players or your computer for unlimited freely playback with the help of Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers.

Jessie J – Domino lyrics
I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on me
You like a shot of pure gold
I think I'm 'bout to explode

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know...you spin me out of control

Ooh ooh ooh ooh


We can do this all night
Turn this club, skin tight
Baby come on
Ooh ooh ooh ooh

Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!

Ooh ooh ooh ooh

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


You got me losing my mind
My heart beats out of time
I'm seeing Hollywood stars
You strum me like a guitar

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know...you spin me out of control

Ooh ooh ooh ooh

We can do this all night
Turn this club, skin tight
Baby come on
Ooh ooh ooh ooh

Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!

Ooh ooh ooh ooh

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

YouTube-related useful readings
How to Download and Convert YouTube Video to Windows Movie Maker

Rihanna premiered You Da One official music video – free download Rihanna You Da One music video from YouTube

Rihanna - You Da One
Rihanna finally premiered her official music video for You Da One as she wrapped up her LOUD Tour, a tour she's been on for the majority of 2011. In this new music video, the Grammy-winner titillated fans by stripping off and appearing naked when she is in fact wearing a flesh-colored leotard. Rihanna reunites with director Melina Matsoukas who also helmed her "We Found Love" and "S&M" videos. "We Found Love" has become Rihanna’s biggest hit yet by remaining at No. 1 for an eighth consecutive week on the Billboard Hot 100. Take a free peek on Rihanna – You Da One official music video bellow. You can also free download Rihanna – You Da One official music video from YouTube with a Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers to your portable media players to enrich your collections.


Rihanna – You Da One lyrics
[Intro]
You the one that I dream about all day
You the one that I think about always
You Are The One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is my love
[Rihanna]
Baby, I love you, I need you here
Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time

Cause you know how to give me that
You know how to pull me back
When I go runnin, runnin
Tryin' to get away from loving ya
You know how to love me hard
I won't lie, I'm falling hard
Yep, I'm falling for ya but there's nothin wrong with that
[Chorus]
You da one that I dream about all day
You da one that I think about always
You Are da One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is my love

You da one that I dream about all day
You da one that I think about always
You Are da One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is mine
[Rihanna]
Baby come, tear me now, hold me now
Make me come alive
You got the sweetest touch
I'm so happy, you came in my life

Cause you know how to give me that
You know how to pull me back
When I go runnin, runnin
Tryin' to get away from loving ya
You know how to love me hard
I won't lie, I'm falling hard
Yep, I'm falling for ya but there's nothin wrong with that
[Chorus]
You da one that I dream about all day
You da one that I think about always
You Are da One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is my love

You da one that I dream about all day
You da one that I think about always
You Are da One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is mine
[Bridge]
And Yes I'm kinda crazy,
That's what happens baby,
When you put it down
You should've give it to me
Good like that,
Should've hit it like that,
Had me yellin' like that
Didn't know you would've had me coming back

You da one that i'm feeling
You da one that i'm loving
Ain't no other, that's like you
No there's just one, one, one
No baby just one, one
I bet you wanna know
[Chorus]
You da one that I dream about all day
You da one that I think about always
You Are da One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is my love

You the one that I dream about all day
You the one that I think about always
You Are The One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is mine

YouTube related useful readings

Profil Lengkap Choi Siwon SuJu

Boy Band asal korea "Super Junior" merupakan Boy Band yang sangat Booming di Tanah air, terlebih lagi salah satu personilnya yang bernama "Choi Siwon", yang memiliki wajah yang tampan. Choi Siwon memiliki banyak fans, terutama kaum hawa di Indonesia, dan karena itulah, Selebriti Profil menyajikan biodata, biografi dan profil lengkap Choi Siwon. Selain itu, kami juga menghadirkan sekilas riwayat hidupnya. Baiklah, berikut Profil lengkap Choi Siwon Super Junior.




Nama: Choi Si Won
Julukkan: Simba, Joker dan Horse (alias kuda)
Profesi: Aktor, penyanyi, penari dan model
Tanggal lahir: 10 Februari 1987 (aslinya dia lahir 7 April 1986)
Tempat lahir: Seoul, Korea Selatan
Kebangsaan: Republik Korea
Agama: Kristen Protestan
Tinggi: 183cm
Berat: 67kg
Gol. darah: B
Keluarga: Ayah (Choi Ki Ho), ibu dan seorang adik perempuan (Choi Ji Won)
Periode aktif: 2005 - sekarang
Agensi: SM Entertainment
Official website: http://www.choisiwon.com/
Twitter: http://twitter.com/siwon407


Drama

Skip-Beat!/ Glamorous Challenge/ Extravagant Challenge (2011) (sbg Tsuruga Ren)
Athena: Goddess of War (SBS, 2010) (sbg Kim Joon Ho)
Oh! My Lady (SBS, 2010) (sbg Seong Min Woo)
Stage of Youth (CCTV2, 2009) (sbg Choi Si Won)
Legend of Hyang Dan (MBC, 2007) (sbg Lee Mong Ryong)
Spring Waltz (KBS, 2006) (sbg Park Sang Woo)
18 vs. 29 (KBS, 2005) (sbg Kang Bong Man)
Precious Family (KBS2, 2004) (sbg cameo)
Parent's Approval (KBS)
Charnel Boy (KBS)


Film

Attack on the Pin-Up Boys (2007) (sbg Choi Si Won)
A Battle of Wits (2006) (sbg pangeran Liang Si)
Charmel Boy (2005)


Penampilan TV

Good Sunday: Explorers of the Human Body (SBS, 2007)
Super Summer (Mnet, 2007)
Super Junior Mini-Drama (Mnet, 2006)
Super Junior Full House (SBS, 2006)
Showdown! Super Junior's Own Death/ Mystery 6 (Mnet, 2006)
Super Junior Show (KM, 2005)


MV

"Hoot" by Girls' Generation (2010)
"S.E.O.U.L." by Super Junior & Girls' Generation (2009)
"Fireflies" by Ariel Lin (2009)
"The Left Shore of Happiness by" Zhang Liyin (2008)
"I WILL" by Zhang Liyin (2008)
"Timeless" by Zhang Liyin (Feat. Xiah of TVXQ) (2006)
"What is Love" by DANA (2003)

Iklan (CF)

Elite Uniforms, Seoul Milk, Black Jacket, 12 Plus


Ambassador

2010 Goodwill Ambassador of UNICEF


Penghargaan

2010 SBS Drama Awards: New Star Award (Oh! My Lady)


Trivia

Pendidikkan: Gu Jeong High School, Inha University (Physical Education/ IPA)
Hobi: Taekwondo, fotografi, bermain drum dan komputer
Debut: Di Mv "What is Love"-nya DANA tahun 2003
Makanan favorit: Wafel
Minuman favorit: Espresso
Parfum favorit: Bayak, karena dia suka parfum
Nomor favorit: 1 dan 7
Warna favorit: Putih dan hitam
Artis wanita favorit waktu kecil: Catherine Zeta-Jones
Panutan hidup: Ayah (dia ingin menjadi seseorang seperti ayahnya)
Benda yang paling berharga: Bibel (petunjuk hidupnya)
Benda yang paling ingin dibeli saat ini: Vitamin, bair enggak nge-drop
Musik favorit: "The Way You Look Tonight" by Tony Bennett (favorit Siwon selama 15 tahun)
Yang paling membuatnya bahagia: Punya waktu pribadi dan ruang
Yang paling membuatnya khawatir: Kepercayaan diri
Yang paling membuatnya sedih: Perpisahaan. Dalam waktu yang lama, maupun pendek
Yang paling membuatnya marah: Saat dirinya kehilangan percaya diri
KPOP group: Super Junior (Vocalist), Super Junior-M [Sub Unit] (Vocalist)
Tipe cewek ideal: Seiman, punya rambut indah (panjang dan bergelombang), punya mata yang indah, anggun, elegan dan tentunya hanya cinta kepadanya. (klo yg terakhir siy banyak, kakakak)
Yang paling mendekati tipe idealnya: Yoona SNSD dan Ariel Lin


Did You Know?

Si Won menguasai bahasa Inggris, Mandarin dan sedikit Kanton di samping bahasa Korea. (mgkn karna dia gabung di SuJu M jadinya lancar, hehehe)
Siwon selalu menjadi penyanyi pertama di setiap lagu SuJu.
Nama ‘Siwon’ mempunyai arti kesempurnaan, kebaikan, semangat, berpengetahuan, indah dan suci.
Nama baratnya adalah Andrew Choi
Siwon adalah anggota SuJu yang paling cool dan gentlemen alias lembut.
Di Thailand, Siwon diberi panggilan ‘prince Thai’ oleh para penggemar karena di negara tersebut Siwon lah yang paling terkenal.
Mendapat julukkan ‘horse’ (kuda) gara-gara dia larinya paling cepat. (kenapa enggak cheetah? Bukan temennya Tarzan yak, wkwkwkwk)
Siwon deket banget sama ibunya yang berprofesi sebagai diplomat.
Sejak kecil Siwon udah suka dandan, dia suka pakai baju jas dan sepatu kulit.
Pernah kerja sambilan pas SMA sebagai petugas pom bensin. Sayang, dia ketahuan ayahnya yang terkenal galak banget. (pas ngisi bensin, tahunya… eng ing eng, kena deh, kekekek)
Siwon pernah naksir sama kakaknya Kyuhyun, tapi bertepuk sebelah tangan. (tenang, kan ada…)
Terkenal dengan keramahannya dan suka banget meluk member SuJu yang lain. (saya aja! *langsung ditimpuk onni Aida)
Untuk mendapatkan bentuk tubuh yang sempurna, Siwon butuh 4 tahun dan itu dengan bantuan pelatih khusus di tempat fitness langganannya dan alhasil dia badannya pun ‘six-pack’ abis.
Karena badannya bagus, Siwon sering memamerkan abs-nya itu kepada anggota lainnya, hehehe.
Siwon berasal dari keluarga yang kaya dan merupakan anak dari pemilik Hyundai Departmen Store yang punya cabang dimana-mana. (aigooo, bisa beli PS3 berapa biji tuh…)
Pada awalnya sang ayah menentang niat Siwon untuk berkarir di dunia hiburan karena menginginkan anaknya itu menjadi penerus perusahaannya. Tapi lama-lama, ayahnya malah bangga dengan Siwon dan selalu nonton konsernya.
Di antara semua member SuJu, Siwon paling takut dengan Yesung. Karena Yesung suka megang bibirnya dan berkata kalau bibir Siwon itu seksi dan panjang. (ya pantes aja)
Siwon sangat suka menirukan suara Mr. Andrew Kim yang sangat bass. Dia juga terkenal dengan leluconnya yang lucu, makanya bisa dibilang Siwon berbakat jadi komedian.
Pernah enggak sengaja menyenggol Eunhyuk masuk ke selokkan gara-gara member jalan ketika ada orang lewat. (sopan, tapi apes buat Eunhyuk, wkwkwkwk)
Siwon adalah pemegang sabuk hitam Taekwondo dan merupakan yang termuda.
Paling enggak tahan dengan makanan yang pedas karena akan langsung keringatan abis makan pedes. (saya malah ingusan, hehehehe)
Merupakan anggota SuJu yang berasal dari keluarga kaya dan dia menempati posisi pertama, kedua adalah Sungmin dan yang ketiga adalah Kyuhyun.
Siwon bisa melompat hingga sejauh 5 meter, sementara Kibum hanya bisa nyampe 2 meter.
Sangat cinta terhadap agamanya dan pernah secara tidak sengaja saat Siwon sedang menyanyikan lagu gospel Cina yang berjudul “Happy Day” dirinya mengeja kata arti yang sebenarnya adalah ‘Tuhan, kau menghapus dosa saya’ menjadi ‘Tuhan, ciumlah bibir saya’. Hal ini membuat fans-nya tersipu. (Siwon-ah… eh enggak jadi ah…)
Siwon sangat terobsesi menjadi pemasak alias koki. Sayangnya tiap masakkan yang dibuatnya untuk orang lain pasti rasanya enggak enak, tapi kalau dia masak untuk dirinya sendiri malah terasa enak.
Menurut Leeteuk (leader SuJu saat ini), Siwon paling tidak cocok masuk SuJu karena Siwon dinilai terlalu sempurna.
Pernah tersinggung dengan Donghae gara-gara secara enggak sengaja Siwon membaca email Donghae yang akan dikirim kepada manajemen, tapi Donghae lupa nyantumin nama Siwon. Akibatnya Siwon bilang dirinya mau keluar dari SuJu karena sedih dengan hal itu. (cup cup waw waw)
Siwon juga pernah malu karena dia nge-dance di depan mobil orang saat janjian dengan Leeteuk dan Eunhyuk di taman yang dia sangka itu mobilnya Leeteuk, padahal mah mobil orang.
Siwon kadang bisa bertingkah konyol dimana pada suatu hari dia mojok di pojokkan sambil meninju dinding. Anggota lainnya mengira Siwon lagi marah, namun setelah ditanya kenapa Siwon malah bilang dia seperti itu karena lupa gerakkan dance-nya! (owalah, kirain apaan gitu)
Siwon akrab dengan Hangeng anggota SuJu yang berasal dari Cina (sekarang udah keluar) karena dia mengerti bahasa Mandarin.
Paling suka menggerakkan tangannya saat berbicara yang akibatnya Siwon sering jadi bahan lelucon anggota SuJu lainnya.
Siwon merupakan salah satu dari empat artis Korea pertama yang diabadikan dalam bentuk perangko Cina.
Ketika akan memulai sesuatu hal, Siwon pasti akan memulainya dengan berdoa. Sama halnya juga jika Siwon tengah ada masalah.
Bila dia sedang bertengkar, Siwon pastinya yang pertama kali meminta maaf.
Saat berbelanja, Siwon akan memilih yang dia suka dengan cepat.
Menurutnya wanita itu harus dimengerti dan dilindungi. (wah, melting deh saya, wkwkwk)

18 VS 29 (2005)
Spring Waltz (2006)
A Battle of Wits (2006)
Attack on the Pin-Up Boy (2007)
Oh My Lady (2010)
Athena: Goddess of War (2010)

Choi Si Won atau yang beken dipanggil Siwon oleh para penggemarnya ini aslinya lahir di Seoul, Korea Selatan pada tanggal 7 April 1986, namun keluarganya mendaftarkan kelahirannya itu menjadi tanggal 10 Februari 1987 (kenapa ya?). Siwon merupakan anak pertama dari dua bersaudara dan berasal dari keluarga ‘chaebol’ alias konglomerat yang cukup keras dimana sang ayah yaitu Choi Ki Hon adalah seorang direktur sebuah perusahaan dagang Jepang, sekaligus pemilik dari salah satu supermarket terbesar di Korea “Hyundai Department Store” yang saat ini tengah bersaing dengan Lotte Department Store (pengganti Makro klo di Indo) dan Shinsegae. Siwon yang punya seorang adik perempuan bernama Choi Ji Won ini tergolong sebagai orang yang sangat taat dengan agamanya dan sering bilang ke Heechul yang atheis kalau 'tuhan itu baik'.


Siwon memulai karirnya di dunia hiburan ketika umurnya baru 16 tahun dimana dia ditawari langsung oleh salah satu orang SM Entertaiment (yang saat ini menjadi agensinya) untuk ikut dalam audisi Starlight Casting System dt tahun 2003. Siwon rupanya tertarik dengan hal tersebut dan tentu saja pada awalnya orang tuanya tidak merestuinya. Setelah dirinya berhasil melewati audisi, sang ayah akhirnya mengizinkan Siwon bergabung dengan agensi tersebut dengan catatan Siwon tetap harus focus dengan statusnya yang masih sebagai seorang pelajar. Selain itu ayahnya juga mengingatkan Siwon kalau dirinya harus berusaha sendiri karena ayah Siwon tidak akan membantunya berkarir di dunia yang telah dia pilih itu alias Siwon harus mandiri.


Siwon lalu mulai mengambil les menyanyi, menari dan akting beberapa bulan setelah audisi SM. Pada akhir tahun 2003, Siwon pindah ke asrama dengan sesama ‘trainee’ lainnya dan memulai kelas pelatihan bersama mereka. Di tahun yang sama Siwon memulai debut perdananya dengan menjadi model video klip salah satu anggota The Grace, Dana yang berjudul “What is Love”. Kemudian pada 2004 dia menjadi cameo dalam serial drama “Precious Family” yang tayang di KBS2. Tahun 2005, Siwon mendapat peran singkat dalam drama komedi yang dibintangi oleh aktris Park Sun Young (Oh Phil Seung, Crime Squad) yang berjudul “18 vs 29” (pernah diputer di Indo sampe tamat di lele terbang, wkwkwk) sebagai Kang Bong Man muda.


Tidak lama setelah kemunculan pertamanya di televisi, SM Entertaiment merilis sebuah pengumuman bahwa Siwon akan secara resmi memulai debutnya sebagai salah satu anggota dari 12 orang di sebuah grup boyband. Grup ini nantinya resmi dikenal dengan nama Super Junior 05, generasi pertama dari dari grup music Super Junior (SuJu) yang terinspirasi dari girlband Jepang yaitu Morning Musume yang punya banyak anggota. Beberapa bulan sebelum debut Super Junior 05, Siwon membuat media resmi pertamanya bersama salah satu anggota SuJu, Hangeng sebagai model dalam sebuah fashion show dari Bum Suk. Super Junior 05 akhirnya resmi memulai debutnya pada tanggal 6 November 2005 dalam program musik stasiun SBS “Popular Song” dan melakukan pertunjukkan dengan membawakan single pertama yang berjudul “TWINS (Knock Out)”. Debut mereka menarik lebih dari 500 penggemar dan juga berhasil mengumpulkan penonton yang berasal dari luar negeri seperti Cina dan Jepang. Sebuah album pun dirilis sebulan kemudian yang mana menduduki peringkat ke-3 pada tangga lagu K-pop bulanan, MIAK.


Tahun 2006, Siwon kembali mendapat tawaran berakting dalam drama “Spring Waltz” (debut pertama Han Hyo Joo sebagai pemeran utama, hehehe). Di sini dirinya berperan menjadi Park Sang Woo dan tidak lama setelah debut musiknya, Siwon dikasting untuk pemeran pendukung dalam sebuah film epic Hong Kong yang berjudul “A Battle of Wits” yang dibintangi oleh aktor veteran Andy Lau sebagai lawan mainnya. Para pemain mempromosikan film ini ke seluruh Cina dengan tur singkat ke empat kota pada bulan November 2006. Sementara filmnya mendapat komentar yang beragam, Siwon mendapat perhatian positif mengenai kinerjanya. Dia juga menerima pujian dari aktor tersebut yang menyatakan bahwa Siwon adalah seorang aktor yang bagus dan dia menetapkannya sebagai contoh yang baik bagi para idola muda Hong Kong.


Siwon melanjutkan pendidikkannya setelah debutnya bersama Super Junior di tahun 2005. Dia pun lulus dari Gu Jeong High School pada bulan Februari 2006 dan lalu dilanjutkan ke Inha University dengan mengambil jurusan IPA (paling saya benci, aiuh!). Untuk melanjutkan perannya di film “A Battle of Wits”, agensinya mengatur dirinya untuk perjalanan ke Beijing, Cina yang mana sebelumnya pada 2004 bersama dengan Hyoyeon dari Girl’s Generation belajar tentang bahasa negara itu dan juga sejarahnya. Siwon mempelajarinya selama tiga bulan sebelum dia kembali ke Korea untuk mempersiapkan debutnya di Super Junior setahun kemudian.

Setengah tahun setelah rilis film “A Battle of Wits”, Siwon membintangi film komedi misteri yang berlatar SMU berjudul “Attack on the Pin-Up Boys” bareng anggota Super Junior lainnya (kecuali Kyuhyun, dia enggak main). Dirinya memerankan tokoh utama sebagai seorang presiden sekolah (kayak ketua OSIS kalau di sini) yang kemungkinan besar menjadi salah satu sasaran (lainnya si Heechul sama Kangin) penyerangan oleh seorang misterius (aje gile Siwon strict banget di film ini, gak nahan sama si Ryeowok, wkwkwk). Meskipun mendapat kritik yang positif, namun film tersebut kurang laku dipasaran. Tapi semua empat versi dari DVD film ini terjual habis dan memecahkan rekor. Beberapa bulan kemudian, Siwon kembali bermain dalam mini drama saeguk “Legend of Hyang Dan” sebagai pemeran utama menjadi Lee Mong Ryong (pastinya adaptasi dari cerita “Chun Hyang”).

Pada akhir 2007, Siwon dimasukkan ke dalam Super Junior-M yang merupakan sub-grup Cina versi SuJu. Super Junior-M adalah grup musik internasional pertama dalam industri musik Cina yang memiliki anggota keturunan dari Cina dan Korea dan membawa pengaruh di industri musik utama untuk menghasilkan grup-grup musik multi-nasional lainnya. Super Junior-M memulai debutnya di Cina pada tanggal 8 April 2008 di acara musik tahunan yaitu 8th Annual Music Chart Awards dengan dirilisnya video klip single pertama mereka “U”. Sub-grup juga merilis album studio berbahasa Cina mereka yang pertama “Me” pada 2 Mei 2008 dan sukses. Album tersebut berhasil mendudukki tangga lagu Taiwan’s G-music dengan berada pada peringkat ke-2 dan peringkat ke-1 dibanyak tangga lagu Cina dan Thailand.

Sumber : http://www.pelangidrama.net/2011/04/profil-choi-si-won.html

Terimakasih, telah mengunjungi situs kami, untuk artikel Profil Lengkap Choi Siwon,

Another The Dark Knight Rises HD movie trailer released – Free download The Dark Knight Rises movie trailer from YouTube

The Dark Knight Rises Poster
The Warn Bros studio just dropped another official HD movie trailer for The Dark Knight Rises online, now available on YouTube. In this new movie trailer, Christina Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy and Joseph Gordon-Levitt could all be seen. This upcoming superhero film obviously sharpens female part, with Anne Hathaway staring Selina Kyle and Marion Cotillard staring Miranda Tate who is the member of Board of Directors of Wayne Enterprises, assisting Bruce Wayne, the Batman, to manage the company and do charity. The film is the third installment in Nolan's Batman film series, and is a sequel to Batman Begins (2005) and The Dark Knight (2008), and is scheduled for release in the United Kingdom, United States, and Canada on July 20, 2012, by Warner Bros. Check the following HD movie trailer to take a peek on The Dark Knight Rises from YouTube. And feel free to download The Dark Knight Rises HD movie trailer from YouTube with Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers.

The latest official movie trailer of The Dark Knight Rises

The first official movie trailer of The Dark Knight Rises

Premise
Following the death of District Attorney Harvey Dent, Batman assumes responsibility for Dent's crimes in order to protect Dent's reputation and is hunted as a fugitive by the Gotham City Police Department. Eight years after the events of The Dark Knight, Gotham has recovered from Joker's killing spree, and is experiencing a time of peace. A warning from the "enigmatic" Selina Kyle foreshadows a coming cataclysm, prompting Batman to return to the city where he must stop the villain Bane and his plans to destroy Gotham.

Some movie images of The Dark Knight Rises









Related useful readings
How to watch and download Free Hollywood movies

Lloyd premiered Be The One music video & Christmas holiday video She's All I Want for Christmas

Lloyd - Be The One
Lloyd just premiered a new single video for his latest single Be The One, off his album King of Hearts. The Polow Da Don produced song features Trey Songz and Young Jeezy. This new music video added some sexy elements to give the song that smooth urban sexy feel to it. Besides the official music video, Lloyd also dropped a Christmas holiday video for the upcoming Christmas celebration She's All I Want for Christmas. Check the bellow videos to watch the R&B crooner's newly-released videos, and feel free to download Lloyd ft. Trey Songz and Young Jeezy – Be The One music video and Christmas holiday video with Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers.

Lloyd ft. Trey Songz and Young Jeezy – Be The One music video

Lloyd – She's All I Want for Christmas video

Lloyd Ft. Trey Songz & Young Jeezy – Be The One Lyrics
[Lloyd - Chorus]
Girl I wanna be the one, be be be the one
Girl I wanna be the one
Be the one to kiss you goodnight
Be the one, be be be be the one
Girl I wanna be the one, be the one
Girl I wanna be the one, be be be the one
Girl I wanna be the one, be the one to kiss you goodnight
Be the one, be be be the one, girl I wanna be the one
Be the one to kiss you goodnight.

A lil sunshine open my eyes
Wake up in the morning, she on my mind
Get fresh, get dressed
The world, it’s my time
So you can think about your soul
? cause you know we on
So let me turn off that phone
We aint gotta stop we grown
And I don’t really give a f-ck who’s calling
I don’t really give a f-ck who’s ballin’
Call me A. Keys, who’s Fallin’
You’s fallin’, thats dude’s problem
So hop in this thang
Forget what he said
Wanna taste my favourite spread
my lips between your legs

[Lloyd - Chorus]

[Trey Songz]
? I’m headed over there
You better be prepared
Pullin’ on ya hair
No kiddin’, no trippin’
My dog and yo kitten
My head in yo mitten
If you take it than I’m gon’ give it
If you throw it, then I’m gon hit it
I’m aint gon miss it, it’s my mission I’ma kiss on every lip of yours
What now, touch down, your body like a score
Get it, I’ma get it like you never did before


[Chorus]

[Young Jeezy]
Look, Lloyd got me on these dutch masters
So all you see is these dutch rappers
Coconut kush, cocnut ciroc
Not behind the wheel, coconut the top
Get it? yeah I said nothing
Talk back to her, like what
Aint nothing sweet in my sweet
See I start off slow, go deep
Got an uptown ?, it’s over
I told ya, she my soldier
Yeh, Young be the boss
Everyday of the week I floss
Look off white rocks, no denim
Look off white drop, no rental
Yeah, top down in the winter
Say I ball too hard, Sportscenter
I’m in the club with my ice out
Start blowing up my iPhone
Like where ya at? where ya been?
What ya doing tonight, can you hit it again
From the back, while I’m on the scene
While you smoking blunts while ya drinking drinks
While ya other broads blowing up ya phone
WHile ya pulling my hair with ya Nike’s on

[Lloyd - Chrous]

Related useful readings
How to Download Fast Five from YouTube with High Quality

The Funniest and Maybe the Best Own Goal in Football matches in the world this year

Football matches are very popular around the world. Most football fanciers would stay night just for a football live show, especially during FIFA World Cup period. And during the football match, it is in fact not very common to see an Own Goal. Yes, Own Goal, that is what I would like to share with you today. This Own Goal by Festus Baise in the BMA First Division League held at Mongkok Stadium on 16 December, 2011 in Hong Kong might be the funniest and best Own Goal in football matches in the world of this year. Citizen defeated Sunray Cave JC Sun Hei by 3:2 of this match, during which Citizen defender Festus Baise scored his own net with a unbelievable reverse scorpion kick. Check the following video to watch the unbelievable Own Goal scorpion kick:


Find this scorpion kick really unbelievable and funny? You can free download this video to your own devices to share on your own blog or upload to your own sites for fun with Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers.


Related useful readings
How to convert YouTube video to Windows Movie Maker

Download Willow Smith featuring Nicki Minaj Fireball music video from YouTube free

Willow Smith - Fireball ft. Nicki Minaj
The 11 years old Willow Smith just released her new music video for her single Fireball, which features a verse of Nicki Minaj. Honestly speaking, this new music video is in fact not that attractive and somehow puerile. But what we should expect more on an 11-year-old kid? Willow dances in the empty streets with plenty of swagger claiming she's the "fireball of the party" and on this evidence; we're inclined to believe her. Nicki Minaj appears for a verse with bright pink hair and giant, furry, multi-coloured boots. They look warm enough for this time of year but we don't imagine anyone but Nicki would be brave enough to try them out. Take a watch on the music video bellow. For you convenience, you can free download Willow Smith featuring Nicki Minaj Fireball music video from YouTube with Free YouTube Downloader or YouTube Downloader for Mac on Mac computers.


Willow Smith Fireball Lyrics Ft. Nicki Minaj
[Willow Smith]
Uhm, hello, can we get the party started, yeah!
Uhm, hello, can we get the party started…
Young Money

[Hook]
I’m the fireball, I’m the fireball, I’m the fire
I’m the fireball, I’m the fireball, I’m the fire
I’m the fireball, I’m the fireball, I’m the fire
Fire, fire, fire

[Willow Smith - Verse 1]
Since I landed here, I gon’ phone up a Obama
Shook the world up, now I caused a little drama
Leader of the new school, and yes I’m gonna light up the block to the stage when I wanna
Brighter than the stars, throw my head up the curve
Don’t get, walk it off, check it I walk with a slur
Levitating in my mom’s all weather fur
Imma rock the world, til they follow Willow
[Hook]

[Willow Smith - Verse 2]
See I ain’t never been the one to toot my own horn, beep, beep
Now watch me put her on
I set fire everywhere I play, make them all go insane, L.A to UK
Now Imma burn it up, when I step on the scene
My whole crew is fresh, and they rolling with me
You can turn me up yep to the extreme
Imma rock the World til they follow with me

[Hook]

[Nicki Minaj - Verse 3]
Ayo Willow, didn’t I just see you in China? (wattup)
Y-y-you’re real major even though you a minor
Your daddy keep you in designer
Y-y-your gali-gali-gali ya your Girly kinda
Ok I’m the street fighter, call me Chun-Li
a-a-and it’s goin’ down, l-l-like a bum knee
Built a guest house to put the coupe in
cause I’m a fireball, Hadouken
Put you under my wing, I’m the top boss
Ain’t from Louisiana but I’m hot sauce
Cuffed the mountain just to go and build a house off
so I ain’t never gotta worry what the house cost
If they comin’ at you tell ‘em raise up
When it’s time to whip your hair put your braids up
Tell ‘em escalator, elevator yeah that mean to step your weight up
Ain’t nobody greater, Will and Jada is my neighbor, hater!

[Hook]

[Bridge]
Watch the fire burn, burn, burn
Watch me heat it up
Watch the fire burn, burn, burn
Watch me heat it up
Watch the fire burn, burn, burn
Watch me heat it up

[Hook]

Useful readings related to YouTube
Download Games